Open dag

Op 19 januari ben je van harte welkom op onze open dag! Proef de sfeer, volg een miniles en stel al je vragen aan onze leerlingen en docenten. 

Wat kun je doen?

Voorlichtingspresentaties
Als je meer wilt weten over onze school, over een opleiding (mavo, havo of atheneum) of het Entreprenasium kun je een voorlichting volgen over deze onderwerpen. Je krijgt allerlei informatie en kunt daarna vragen stellen.

Informatie over de vakken
In onze lokalen krijg je informatie over alle vakken die aangeboden worden op De Heemgaard. Ook kun je leuke minilessen volgen. Bijvoorbeeld van scheikunde en sport. Onze leerlingen vertellen je graag over hun ervaringen met vakken en projecten.

Gambia
Wist je dat wij een school steunen in Gambia? Elk jaar gaat een groep leerlingen naar Gambia om op de Basic Cycle School in Sittanuku de handen uit de mouwen te steken. Tijdens het schooljaar organiseren we een aantal projecten om geld op te halen voor de school. Wil je hier meer over weten?  In de aula krijg je meer informatie over het project.

Voor ouders
Voor je ouders kan het prettig zijn om van andere ouders te horen hoe zij het vinden dat hun zoon of dochter op De Heemgaard zit. In de aula kunnen ze daarom in gesprek gaan met ouders uit de oudercommissie.

En meer…
Toffe optredens in de aula, informatie over Cambridge Englisch en de Business School, kunstwerken van onze eindexamenleerlingen… Je gaat van alles zien en beleven! Zien we je de 19e?

Praktische info

Vrijdag 19 januari 2018 van 16.00 tot 20.30 uur

Bekijk de film over onze school!

Lisa

“Bezoek de open dag en kijk goed rond in de school. Na de open dag wist ik zeker dat ik voor De Heemgaard ging kiezen.”