Onderwijs

Onderwijs

Gezellige klasgenoten, leuke docenten en bouwen aan je toekomst. Wij vinden het net als jij heel belangrijk dat je een fijne schooltijd hebt! Daarom helpen we jou om het beste uit jezelf te halen en de eerste stappen te zetten om je dromen te realiseren.

Om lekker te kunnen leren, is het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Dat je geluk en plezier ervaart op school. Wil je bijvoorbeeld je eigen bedrijf beginnen of een onderzoeker worden? Ben je heel muzikaal of ben je een kunstenaar in de dop? Op De Heemgaard kun je vakken volgen die aansluiten bij jouw talenten en interesses.

De Heemgaard is een school die eigentijds en goed, degelijk onderwijs geeft. Actief leren en een uitdaging aangaan; zicht krijgen op je werkhouding en je inzet. Allemaal ingrediënten om te zien dat je zelf een onderdeel bent van je leersucces. We zetten ons in voor een leerzame schooltijd waarin je veel kennis opdoet en jouw persoonlijkheid volledig kunt ontwikkelen! Zo haal je het beste uit jezelf… en natuurlijk uit je schooltijd!