Werken bij

De Heemgaard is een Christelijke scholengemeenschap voor atheneum, havo, mavo en ISK. De school biedt leerlingen een uitdagende leeromgeving, zodat zij actief en zelfstandig leren. Leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor hun leerproces en leren kiezen binnen duidelijke kaders onder begeleiding van hun docenten. De Heemgaard ‘daagt uit, communiceert en ontmoet’ zijn de kernwaarden van de school.

Veluwse Onderwijsgroep
De Heemgaard is onderdeel van een door talent en ambitie gedreven organisatie. Bijna 2.000 medewerkers maken zich sterk voor kwalitatief en uitdagend onderwijs voor ruim 13.000 leerlingen.

Wij bieden je

  • Een brede onderwijsorganisatie met mogelijkheden voor mobiliteit
  • Scholen met een eigen profiel en sfeer
  • Goede ondersteuning en begeleiding
  • Een eigen Academie met een aantrekkelijk aanbod van trainingen die aansluiten bij jouw ontwikkeling
  • Ambitieuze bedrijfscultuur

Ontwikkel jezelf!
Het onderwijs verandert. Ontwikkeling van je bekwaamheid als docent, teamleider of medewerker is daarom steeds onderwerp van gesprek. Wij stimuleren een lerend klimaat door het delen van kennis en ervaring, de inzet van interne coaches en opleidingen. Ook krijg je intern de mogelijkheid om door te stromen naar een andere positie.

Onbevoegd?
De Heemgaard wil bevoegde én bekwame docenten voor de klas. Heb jij je bevoegdheid nog niet, maar wel lesgevende ambities? Neem dan gerust contact op! We denken graag met je mee over de mogelijkheid voor een (maatwerk-) opleiding, de Lerarenbeurs en studieverlof.

Kijk voor de vacatures van ons en onze collega-scholen op de website van de Veluwse Onderwijsgroep.