Huiswerkbegeleiding

Mavo All In
Mavo All In is voor mavoleerlingen die (tijdelijk) meer structuur, uitleg, controle en/of discipline nodig hebben bij het goed doen van hun huiswerk. Leerlingen die aan de thuiswerkvrije stroom deelnemen, doen onder begeleiding van externe professionals op een rustige plek in school al hun huiswerk, verdeeld over vier dagen per week; maandag, dinsdag, donderdag
en vrijdag tussen 13.30 en 17.00 uur. Instituut Synergie verzorgt de begeleiding. De leerlingen gaan pas naar huis als het maakwerk gecontroleerd is en het leerwerk overhoord is. Naast het goed doen van huiswerk staan studievaardigheden, eisen stellen aan jezelf en het ophogen van cijfers centraal. Aangezien al het huiswerk in principe op school gedaan wordt, kunnen leerlingen hun studiematerialen in hun kluisje op school opbergen.

Begeleiding klassen 1 en 2 havo en atheneum
Ook voor leerlingen uit de klassen 1 en 2 van de havo en atheneum biedt Instituut Synergie huiswerkbegeleiding aan onder de voorwaarden zoals hierboven omschreven.
Deze begeleiding is ook verdeeld over vier dagen per week; maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 13.30 en 17.00 uur.

Kosten

De kosten voor de huiswerkbegeleiding bedragen € 159,00 per maand.
Voordat een leerling gaat deelnemen vindt een intakegesprek plaats met ouders en kind.
Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Er geldt een opzegtermijn van één maand.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Informatie

Schoolgids bewaren of doorsturen?
Download hem hier
downloaden
Schoolgids 2020 (236.55 KB)