Huiswerkbegeleiding

Mavo All In
Mavo All In is voor mavoleerlingen die (tijdelijk) meer structuur, uitleg, controle en/of discipline nodig hebben bij het goed doen van hun huiswerk. Leerlingen die aan de thuiswerkvrije stroom deelnemen, doen onder begeleiding van externe professionals op een rustige plek in school al hun huiswerk, verdeeld over vier dagen per week (behalve woensdagmiddag) tussen 14.30 en 17.00 uur. Instituut Synergie verzorgt de begeleiding. De leerlingen gaan pas naar huis als het maakwerk gecontroleerd is en het leerwerk overhoord is. Naast het goed doen van huiswerk staan studievaardigheden, eisen stellen aan jezelf en het ophogen van cijfers centraal. Aangezien al het huiswerk in principe op school gedaan wordt, kunnen leerlingen hun studiematerialen in hun kluisje op school opbergen. Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden.

Begeleiding klassen 1 en 2 havo en atheneum
Ook voor leerlingen uit de klassen 1 en 2 van de havo en atheneum biedt Instituut Synergie huiswerkbegeleiding aan onder de voorwaarden zoals hierboven omschreven.
Deze begeleiding is ook verdeeld over vier dagen per week (maandag t/m donderdag) tussen 14.30 en 17.00 uur. Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden.

Kosten
De kosten voor de huiswerkbegeleiding bedragen € 159,00 per maand.
Voordat een leerling gaat deelnemen vindt een intakegesprek plaats met ouders en kind.
Er geldt een opzegtermijn van één maand.

Ilse

“Ik ben begonnen op de MAVO ALL-IN. Daar maakte ik na schooltijd mijn huiswerk en werd ik overhoord voor toetsen. Je leert er ook plannen. Voor mij wel handig, want ik stel vaak dingen uit.”